Impregneren

Waarom de gevel impregneren

Zijn er in uw woning of bedrijfspand een schimmel- of vochtprobleem? Dit kunt u verhelpen en voorkomen door de gevel te laten impregneren door HEZ Gevelrenovatie. Bij het impregneren (hydrofoberen) wordt een beschermende coating aangebracht. Deze laag dringt diep door in de structuur van de stenen en voegen, zodat deze van binnenuit beschermd worden. Regenwater wordt niet meer in de muur opgenomen. Door de waterafstotende laag hebben algen, mos en vocht geen kans. De impregneer laag draagt bij aan een langere levensduur van de gevel. Tevens droogt ons impregneermiddel altijd transparant op.

Onze werkwijze bij het impregneren van de gevel

Voor een goede hechting moet het oppervlak van de gevel natuurlijk eerst grondig gereinigd worden door middel van gevelreiniging. Vervolgens wordt het impregneermiddel aangebracht op de gevel. De gevel van uw woning of bedrijfspand krijgt op deze manier weer een schone, frisse uitstraling.

Behalve dat de gevel door het impregneren water- en vuilafstotend wordt, heeft impregneren van uw gevel nog meer voordelen: de gevel is brandwerend, minder kans op vorstschade, graffiti verwijderen is veel gemakkelijker omdat het niet in de muur trekt, de gevel blijft beter schoon, heeft minder onderhoud nodig en geniet een langere levensduur.

De gevel is na het impregneren beter beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling, behoeft minder onderhoud en is dus duurzamer!
 

Vraag een offerte aan

Contact

HEZ Gevelrenovatie

Monnickendam


06-20571530